torstai 14. elokuuta 2008

Kusti polkee, posti kulkee


Tässä se ny on - eka Titityyn sukkaklubipaketin lanka! Fleece Artist nimeltään Moss. Kyllä Sinua jännittyneenä odotettiinkin. Olet ensikosketukseni F A lankoihin. Tunnuit jo heti kerittäessä ihanan pehmeältä käsiini. Onneksi olen saanut nuo kudinpuut anopiltani. Ja onneksi hän oli säilyttänyt ne eikä laittanut saunapuiksi. Joulunpukilta täytyykin pyytää siten se kerijälaite. Päätin, että Sinusta Moss tulee minun lempparisukkaohjeeni kaltaiset eli Interweaven Favorite Socks kirjasta Embossed Leaves Socksit. Varmaankin tulemme viihtymään yhdessä niin kutoessa kuin astellessa.
Ja hyvältä tunnut kutoessakin. Ekasta sukasta saatu muutama rivi tehtyä. Käytössä tavalliset 2,5mm sukkapuikot. Saas nähdä saako perhe tänään ruokaa ku ihastuin Moss pehmeyteen niin ettei meinaa saada käsistään laskettua. Mukaan lähtee huomenna anoppilareissulle Sipooseen. Pakko pysähtyä matkalla Linnatuuleen ku tuo 4v Ossi on puhunut, että haluaa unikaverikoneelle (semmonen kone mihi tiputetaan euro vai oliko se kaks ja koura kahmaisee pehmolelun). Yleensä siinä vaiheessa matkaa olemme unten mailla (Tampereelta ku lähetään) ja isi tekee taikatempun eli puolituntia kuluu alle minuutin ku ei tartte pysähtyä.

2 kommenttia:

minnap kirjoitti...

oi, sinäkin olet saanut jo klubipaketin, mahtaakohan muakin odottaa kotona se:)

Kangaskasa kirjoitti...

Voi, minä en saanut vielä tänään sukkalankapakettiani :( Olen jo monessa blogissa nähnyt päivityksiä niistä, ja ihan kateellisena odottelen omaa lankaani. Kiva löytää blogisi ja saada listalle lisää sukista tykkääviä neulojia :)

www.kangaskasa.vuodatus.net